Skip to content

Ny forsikringsgodkjent leverandør av sprinkleranlegg

Telerør AS har i 2017 fisjonert ut sin sprinklervirksomhet i den separate virksomheten Norsk Sprinklerteknikk AS.

Norsk Sprinklerteknikk AS er etablert som et søsterselskap av Telerør AS for å rendyrke og spesialisere sprinklervirksomheten samt for å legge til rette for økt satsing og kompetansebygging innenfor dette spesialfeltet.

Samtidig gikk Dansk Sprinkler Teknik A/S i januar 2018 inn i virksomheten med kapital og kompetanse og bidrog til at Norsk Sprinklerteknikk AS har blitt en solid, kompetent og framoverlent leverandør av sprinkleranlegg.

Selskapets styrke ligger i hovedsak i dets brede og dype kompetanse og erfaring og i dets solide økonomiske plattform. I tillegg har virksomheten et overordnet fokus på kundens behov.

Etableringen av Norsk Sprinklerteknikk AS gjør vår sprinklervirksomhets kundefokus, kunnskap og gjennomføringsevne større en noensinne. Riktig prosjektering, gjennomføring til rett tid, med et kvalifisert målbart resultat, vil være det nyetablerte selskapets styrke.

Full-service brannsikring

Vi er sertifiserte sprinklerinstallatører og opererer over hele Norden. Vi utfører små og store entrepriser i Norge.

Vi utfører service, bygger om og installerer nye spinkleranlegg. Så uansett om du har et eksisterende anlegg eller trenger et nytt sprinkleranlegg, kan vi hjelpe deg. Vi er din sterke samarbeidspartner på brannsikring. Vi har en enorm erfaring på feltet og kan hjelpe deg med brannsikringsoppgaver av alle slag.

Norsk Sprinklerteknikk er forsikringsgodkjent. Forsikringsselskapene krever i noen tilfeller attest fra det forsikringsgodkjente foretaket eller kontrollrapport fra utvalgt kontrollinstans for å sikre at både utstyr og installasjon er av god kvalitet.

Oppsummert om Norsk Sprinklerteknikk

  • Sentral godkjenning for Prosjektering og utførelse av sanitær-, varme- og slukkeinstallasjoner i tiltaksklasse 2
  • FG-godkjent foretak FG910
  • FG-godkjente sprinklermontører FG900, trinn I
  • FG-godkjente ingeniører FG900, trinn II
  • FG-godkjente kontrollører FG900, trinn I+II
  • Godkjente serviceteknikere/vedlikeholdsteknikere med kompetansebevis for vannbaserte slukkeanlegg

Våre godkjenninger og sertifiseringer

Vi utvider våre aktiviteter

Norsk Sprinklerteknikk ble etablert høsten 2017 og er eid av Telerør AS og Dansk Sprinkler Teknik A/S.

Norsk Sprinklerteknikk sitt søsterselskap Dansk Sprinkler Teknik har sitt hovedsete ligger i Danmark. Dansk Sprinkler Teknik utvidet i 2013 sine aktiviteter også til Norge og Sverige. Dansk Sprinkler Teknik har gjennomført en rekke prosjekter på Færøyene og Grønland og har ambisjoner om å bli Nordens foretrukne sprinklerleverandør. Vi er godt på vei!

Har du en spesiell idé eller forespørsel? Kontakt oss – så finner vi frem til den beste løsning for deg.

Salgs- og leveringsbetingelser

Last ned våre salgs- og leveringsbetingelser

sprinkler detector plejehjem

sprinkler fog

Tilbake til toppen